Bayburt Belediye Başkanı Polat: "Daha temiz ve yaşanabilir bir Bayburt için vatandaşlarımızdan duyarlılık bekliyoruz"

Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, daha temiz ve yaşanabilir bir Bayburt için vatandaşlardan duyarlılık beklediklerini bildirdi.

Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, daha temiz ve yaşanabilir bir Bayburt için vatandaşlardan duyarlılık beklediklerini bildirdi.

Polat, yaptığı yazılı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin, Gençosman Mahallesi'nde yıkama çalışması yaptığını belirterek, iki adet arozözden verilen tazyikli suyla cadde ve kaldırımların yıkandığını, yollardaki kum ve çamur birikintilerinin ise temizlik personeli tarafından kazıyıcı yükleyiciye yüklenerek ortadan kaldırıldığını ifade etti.

Ekiplerin, geçen hafta Cumhuriyet Caddesi'nde başlatılan yıkama çalışmalarını tamamladığını anımsatan Polat, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Gençosman Mahallesi'nde çalışmalarına devam eden ekiplerimiz, şehirde cadde ve sokak yıkama faaliyetlerini sürdürecekler. Daha temiz ve yaşanabilir bir Bayburt için vatandaşlarımızdan duyarlılık bekliyoruz. Bayburt'ta yaşayan vatandaşlarımız çöplerini çöp konteynerlerine ve çöp biriktirme noktalarına usulüne uygun bıraksınlar ki ekiplerimizde her gün ve muntazam şekilde çöpleri kaldırsınlar."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: