Bayburt Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi

Bayburt Belediyesi araç filosunu, bir tır ve otobüs katarak güçlendirdi.

Bayburt Belediyesi araç filosunu, bir tır ve otobüs katarak güçlendirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT'den hibe edilen otobüs ile Bayburt Belediyesi'nin kendi bütçesiyle aldığı tırın, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'ne teslimi amacıyla tören düzenlendi.

Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, yaptığı konuşmada, Bayburt Belediyesi'nin ihtiyacı olan araç parkını genişletmeye, yenilemeye ve zenginletmeye devam ettiklerini belirterek, "Çünkü hizmetimiz ancak bu sayede kalitesini artırır. Araçlarımız İstanbul'dan yola çıkarken boş gelmedi. Beykoz Belediyesi'nin verdiği park malzemeleri, temizlik malzemeleri ve çöp konteynırları, aldığımız tırla getirildi" dedi.

Reklam
Reklam

Amaçlarının halka hizmet ve Bayburt'ta hayat standardını yükseltmek olduğunu ifade eden Polat, şunları söyledi:

"Bayburt değişiyor, Bayburt dönüşüyor. İstiyoruz ki bu değişimde herkesin katkısı olsun, herkes bu dönüşümün farkında olsun ve katkı sunsun. Herkesin Bayburt'un gelişmesine, güzelleşmesine ve hayat standardının yükselmesine yapabileceği bir şey vardır. Herkes kendi evinin ve bahçesinin karşısına geçip 'Ben evimle, bahçemle, duvarımla bu şehre güzellik mi katıyorum yoksa çirkinlik mi katıyorum' desin ve gereğini yapsın. İmkanı olmayan bize gelsin, bu şehri güzelleştirmek hepimizin hedefi olmalıdır."

Muhabir: Fatih Mehmet Özcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: