Bayburt Belediyesi Asfalt Çalışmalarını Hızlandırdı

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrimizde yol bakım ve asfaltlama çalışmalarını hızlandırdı. Elverişli hava şartlarının...

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrimizde yol bakım ve asfaltlama çalışmalarını hızlandırdı. Elverişli hava şartlarının oluşmasıyla, yıpranan yollarda asfalt çalışmaları ağırlık kazandı.

Uzun geçen bir kış sezonu sonrası belediye sınırları içerisindeki asfalt kaplamalarında meydana gelen hasarları tamir çalışmalarına kış sezonu boyunca da hava şartlarının elverdiği ölçüde devam eden Belediyemiz ekipleri, havaların düzelmesi ile çalışmalarını hızlandırdı.

Bayburt'u yaza hazırlayan Belediye ekipleri, şehrimizin en önemli arterlerinden Kaleardı Mahallesi ve Cumhuriyet Caddesi'nde asfalt kaplama ve yama çalışmalarını sürdürürken ara sokaklarda da parke döşeme çalışmalarına devam ediyor.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Hacı Ali Polat yaptığı açıklamada, asfalt kaplamalarında meydana gelen hasarların en kısa sürede tamir edileceğini ifade ederek baharın ilk günlerinde hızlı bir şekilde belediyemizin bu problemi gidermeye yoğunlaştığını belirtti. Başkan Polat, "Kış şartlarının yoğun yaşandığı bir yıl geçirdik. Yağış ve soğuk hava, kaplamaları yer yer deforme etti. Şehrimiz genelinde belirlenmiş program dâhilinde cadde ve sokaklarımızdaki asfalt çalışmalarını tamamlayacağız" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: