Bayburt Belediyesi Bahar Hazırlıklarına Başladı

Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Bahçelievler Belediyesi tarafından gönderilen ve bahar aylarında mahallelerdeki parklara yerleştirilecek...

Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Bahçelievler Belediyesi tarafından gönderilen ve bahar aylarında mahallelerdeki parklara yerleştirilecek kamelyaları inceledi.

HİZMETLERİMİZ GÜZEL DOSTLUKLARIN MEYVESİDİR

Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, göreve geldikleri günden beri gerek kendi imkânlarıyla gerekse ağabeyi olarak gördüğü dost kardeş belediyelerin imkânlarıyla Bayburt’a hizmet getirmeye devam ettiklerini ifade ederek, “İstanbul belediyeleriyle kurduğumuz sıcak ilişki sonucunda bugüne kadar Bayburt’a birkaç hizmeti taşıdık. Esenyurt, Ümraniye, Pendik, Bağcılar, Esenler, Bahçelievler gibi dost olarak gördüğümüz belediyelerle Bayburt’ta hizmet etmeye gayret ettik. Şu anda da Bahçelievler Belediyesi’nden 15 adet kamelya ve 45 adet bank gelmiş durumda. Bu her şeyden önce aynı partili olmanın, aynı davaya inanmanın, aynı hizmet bilincinin sonucunda oluşmuş güzel dostlukların bir meyvesidir.” dedi.

Reklam
Reklam

İYİ Kİ BU DOSTLUKLARI KURMUŞUZ…

Bayburt’a dışarıdan getirilen hizmetlerde dışarıdaki Bayburtluların büyük yardımlar sağladığını dile getiren Belediye Başkanımız Hacı Ali Polat, bu dernek ve kişilerin İstanbul’daki belediyelerle kurdukları sıcak ilişki sonucu bu hizmetlerin Bayburt’a geldiğini bildirdi. Bu konuda özellikle Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin büyük katkıları olduğunu söyleyen Belediye Başkanımız Hacı Ali Polat, “Hem kendi gücümüzü kuvvetimizi kullanıyoruz hem de diğer kamu kurum ve kuruluşlarından, özellikle de İstanbul’da ki diğer belediyelerden Bayburt’a hizmet taşıyoruz. Bunu yaparken bizleri il dışında temsil eden sivil toplum örgütlerimizin desteğini de alıyoruz. Bu manada İstanbul’da bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan, oradaki belediyelerle buluşmalarımızda sürekli yanımızda bulunan başta Başkan Abdurrahman Polattimur olmak üzere ekibine gerçekten teşekkür ediyorum. Duyarlılığından dolayı da Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu ağabeyimize gerçekten teşekkür ediyorum. İyi ki; bu ilişkileri kurmuşuz ve Bayburt’umuza hizmet taşımaya devam ediyoruz ve bu ilişkilerle de Bayburt’a hizmet taşımaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

BU BİR VİZYON MESELESİDİR…

Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, dış kaynaklı yapılan hizmetlere yönelik yapılan eleştirileri de değerlendirerek, “Bu bir vizyon meselesidir. Bayburt’a hizmet etmek için yapılması gereken ne varsa onu yapacağız. Herkes Bayburt Belediyesi’nin gücünü de kuvvetini de biliyor. Biz şunu yapmadık gücümüz, maddi imkanlarımız yok diye elimizdekiyle avunarak yerimizde duralım demedik. Var olanı kullanmakla birlikte imkanımızı gücümüzü artırmanın çabası içerisine girdik. Çünkü bizde ümitsizlik diye bir şey yoktur. Şartları zorlamak gibi bir idealimiz var. Bunu daha önceleri yaptık yapmaya da devam edeceğiz.” dedi.

Belediye Başkanı Hacı Ali Polat konuşmasını şu şekilde noktaladı: “Bu hizmetlerimizle vatandaşlarımızın duasını almak istiyoruz ve alıyoruz. Şu anda gelen 15 kamelyayı daha önce mahallelerimizde 12 adet park yapmıştık, bu parklarımıza da kamelya koyma sözü vermiştik. Park projemizi anlatırken her parkta birer tane kamelya olacak ve buralar mahallelinin ortak buluşma noktası, kadınların birbirleriyle sohbet ettikleri, komşuların birbirleriyle buluşma noktaları olacak diye açıklamıştık. Bahar ayı geldiği zaman bu kamelyaları ve içinin banklarını kurmak suretiyle vatandaşımıza yönelik hizmetlerimizin standardını yükseltme gayreti içinde olacağız. Vatandaşlarımız, bizleri sevenler bizi izlemeye, bizi takip etmeye, bize dua etmeye bizden talepte bulunmaya devam etsinler. Biz hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Bu topraklara bu necip millete hizmet etmenin bahtiyarlığını yaşıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz