Bayburt Belediyesi'nden Minik Öğrencilere Yılsonu Şenliği

"Okul Öncesi Eğitim Yılsonu Şenlikleri" kapsamında Bayburt Belediyesi tiyatro ekibi tarafından minik öğrenciler için eğlence...

"Okul Öncesi Eğitim Yılsonu Şenlikleri" kapsamında Bayburt Belediyesi tiyatro ekibi tarafından minik öğrenciler için eğlence programı düzenlendi.

Şair Zihni Kültür Merkezi'nde, Bayburt Belediyesi tiyatro ekibinden Bülent Erdaş'ın hazırlayıp sunduğu yılsonu şenliğinde okul öncesi öğrencileri doyasıya eğlendi. Palyaço gösterilerinin yanı sıra çocukların gönüllerince eğlenebileceği oyunların yer aldığı programda minik öğrenciler, eğlenceli dakikalar geçirdi.

"SİZ ADAM OLACAK ÇOCUKLARSINIZ"

Yılsonu Şenliğine katılan Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, minik öğrencilerin mutluluğunu paylaşarak, tüm okul öncesi öğrencilere kitap hediye etti. Belediye Başkanı Polat, aileleri ile birlikte programa katılan minik öğrencilere yaptığı konuşmada, "Siz adam olacak çocuklarsınız ve gelecek inşallah sizlerin olacak. Hayat sizi her zaman güldürsün. Başarılı çocuklar olun ki bizde geleceğimizi sizlere gönül rahatlığı ile teslim edelim. Biz bu dünyayı bizden öncekilerden teslim aldık ama size teslim aldığımızdan daha iyi bir dünya olarak teslim etmeyi istiyoruz. Çok okuyasınız diye, çok çalışasınız diye hayatı daha iyi anlayabilesiniz diye sizlere kitap dağıtıyoruz. Mahallelerinizde sizlere uygun parklar yapmaya çalışıyoruz ki oyun zamanında oyun oynayasınız, ders çalışma zamanında ders çalışasınız. Geleceği sizlere teslim ederken gözümüz arkada kalmasın. Anneler babalar çocuklarına bu güne kadar verdikleri değerden daha çok değer vermelerini onları adam olacak çocuk gibi yetiştirmelerini tavsiye ediyorum. Çünkü gelecekteki Türkiye onların Türkiye'si olacaktır. Ben programda emeği geçen başta ton ton Bülent olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: