Bayburt Grup Özel İdare Gençlik Ve Spor Yönetimi Yeni Sezona Hızlı Başladı

Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor yeni sezon için ilk resmi yönetim kurulu toplantısını...

Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor yeni sezon için ilk resmi yönetim kurulu toplantısını yaptı.

Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen Yönetim Kuruluna seçilen 48 yöneticinin katılımını gerçekleştirdiği toplantıda, yeni sezon için düşüncelerini açıklayan Şentürk, Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu’nun belirlediği 14-15 futbolcu ile anlaşmak üzere olduklarını söyledi.

Bu sene geçen seneki kadrodan 6 futbolcu ile devam edeceklerini söyleyen Şentürk, “Gökhan, Yahya, Sezgin ve Ali Ömür ile anlaştık. İki sporcumuza da tekliflerimizi sunduk. Onlarla da inanıyorum ki anlaşma olur” dedi.

Reklam
Reklam

Yeni sezonda ilk kez uygulanacak olan kombine bilet satışı hakkında da bilgi veren Şentürk, “Bu yıl kombine bilet satışı gerçekleştireceğiz. Bir sistem geliştirmek zorundayız. Bayburt Grup olmasa da kulübümüz devam etsin. Bu açıdan bin 700 kombine bilet satışı yapmayı hedefledik. Şuandaki koltuk olan bölüm 300 kişilik, diğer yerlere de plastik koltukları biz yapacağız kulüp olarak. Bu yıl bir şekilde koltukları sıralayıp ayarlayacağız ama gelecek yıl bu kombineleri okuyabilecek sistemi de yapacağız” diye konuştu.

Yeni sezon için hocanın 24 kişilik bir kadro ile çalışacağını onun için mevcut tesisin yetersiz olduğunu ve tesisi ayarlamak için görüşmeler yapıldığını söyleyen Şentürk, “Tesislerimiz yetersiz. Hem sayı 24’e çıktı, hem de hocamız tesis içerisinde kondisyon salonu da istiyor. Bunun için yerel yönetimden yer tahsisi istedik. Görüşmelerimiz sürüyor, olumlu sonuçlanacağına inanıyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: