Bayburt İtfaiyesi 84 Yangına Müdahale Etti

Bayburt Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nün, 2012 yılında 84 yangına müdahale ettiği bildirildi.

Bayburt Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nün, 2012 yılında 84 yangına müdahale ettiği bildirildi.

Bayburt Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, 2012 yılında itfaiyenin 110 numaralı yangın ihbar hattına toplam 84 yangın ihbarının geldiği belirtildi.

Her geçen gün kendini yenileyerek standartlara uygun ekipmanlarla çalışmalarını sürdüren İtfaiye Müdürlüğü'nün, il merkezi, ilçeler ve köylerde meydana gelen yangınlara kısa sürede müdahale ettiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İtfaiye Müdürlüğü tarafında müdahale edilen 84 yangında 43'ü kent merkezi, 41'i ise merkeze bağlı köylerde meydana geldi. Müdahale edilen yangınlardan 64'ü anız ve koru yangını, 4'ü mesken, 8'i çatı, 2'si araç, 2'si ot ve samanlık, biri odunluk, biri garaj, biri depo, biri trafik kazası olmak üzere 84 ayrı yangına müdahale edildi."

Reklam
Reklam

Muhabir: Abdulkadir Nişancı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: