Bayburt Özel İffet Koleji Eğitime Başlıyor

Eğitim hayatına 2012-2013 döneminde başlayacak olan Bayburt Özel İffet Koleji, ilde görev yapan ulusal ve...

Eğitim hayatına 2012-2013 döneminde başlayacak olan Bayburt Özel İffet Koleji, ilde görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcilerine tanıtıldı. Özel İffet Koleji, ana okulu, 1, 2 ve 3’üncü sınıf olmak üzere dört şube ile eğitim faaliyetlerine başlayacak.

Bayburt’un ilk özel eğitim okulu olacak Özel İffet Koleji Kurucu Müdürü Bekir Saliç, her şeyden önce eğitim öğretimin samimiyet, özveri, gayret ve heyecan istediğini kaydetti. Saliç, Özel İffet Koleji'nde kurucu müdür olmanın kendisi için de bir bahtiyarlık ve mutluluk vesilesi olduğunu ifade ederek, “Bizler eğitim öğretimin ne demek olduğunu çok iyi bilmekteyiz. Okul sadece bir öğretim yeri değil, aynı zamanda bir eğitim yeridir. Bizim eğitim kadromuz da bu eğitim öğretim için gerekli donanıma, ahlaki, milli ve manevi değerlere sahiptir. Bu hususta kendi üzerimize düşeni yapacak ve çevremize örnek olacağız.” dedi.

Reklam
Reklam

Özel İffet Koleji'nin, eğitim öğretim faaliyetlerinin yanında sosyal faaliyetlere de önem vereceğini ifade eden Bekir Saliç, “Bunlar çevre ile etkileşim, örencilerle sosyal kulüplerde etkinlikler yapma, veliler ile sürekli ve sıkı diyalog içerisinde bulunmak, alanında uzman eğitimciler ve pedagoglar ile velileri buluşturarak öğrencimize ulaşmada daha etkili bir yöntem kullanacağız.” diye konuştu

Müdür Bekir Saliç, 2012-2013 eğitim öğretim yılında faaliyetlerine başlayacak Özel İffet Koleji'nin ana okulu, 1, 2 ve 3’üncü sınıf olmak üzere dört şube ile eğitim faaliyetlerine başlayacağını söyledi. Saliç, konuşmasını şöyle sürdürdü: ”Bunun için okulumuz bütün donanımı ile hazır ve eğitim öğretim açısından çocuklarımızın bütün duyularına hitap edecek yapıya sahiptir. Okulumuzda öğrencilerimize yönelik öğlen yemeği, ana sınıfı öğrencilerimize de kahvaltı verilmektedir. Kayıtlarımız hala devam etmektedir. Günlük ders 8 saat üzerinden yapılacaktır. Okulumuza ulaşım servislerle yapılacaktır. Beden eğitimi, resim, müzik gibi dersler de branş hocaları tarafından verilecektir. Özellikle İngilizce dil eğitimine ağırlık vermekteyiz. Ana sınıfında 3, bir, iki, üçüncü sınıflarda 5 saat İngilizce eğitimi verilecektir. Özel İffet Koleji Bayburtumuza hayırlı olsun.”

Reklam
Reklam

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız da “Böyle bir kolej Bayburt’a gerekliydi. Bayburtlu bekliyordu. İnşallah Bayburtlunun beklentisine, arzusuna cevap vermiş olur.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: