Bayburt Şoförler Otomobilciler Ve Esnaf Odasından Ak Parti’ye İadeyi Ziyaret

Bayburt Şoförler Otomobilciler ve Esnaf Odası Başkanı İ. Köksal Karslıoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK...

Bayburt Şoförler Otomobilciler ve Esnaf Odası Başkanı İ. Köksal Karslıoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkanı Yusuf Elçi ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Daştan’a iadeyi ziyarette bulundular.

Başkan Karslıoğlu yaptığı açıklamada, “Bugün AK Partiye iadeyi ziyarette bulunuyoruz. İl Başkanı Yusuf Elçi ve Yönetim Kurulu arkadaşlarının sıcak ve samimi ortamda toplantı gerçekleştirdik. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Bizi bugün ağırladıkları için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

İl Başkanı Yusuf Elçi ise yaptığı açıklamada bugün Şoförler ve Otomobilciler ve Esnaf Odası Başkanı Köksal Karslıoğlu ve Yönetim Kurulu arkadaşlarını ağırlıyoruz. Kendilerine hoş geldiniz diyorum. Odamızın başkanını ve arkadaşlarının sıkıntılarını dinledik. Daha öncede söylediğim gibi STK’larla bu çalışmalarımız devam edecek.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz