Bayburt Üniversitesi Öğrencileri Fidan Dikti

Bayburt Üniversitesi öğrencileri, Toplum Gönüllüleri Kulübü (TOG) öncülüğünde bin 111 fidan dikti.

Bayburt Üniversitesi öğrencileri, Toplum Gönüllüleri Kulübü (TOG) öncülüğünde bin 111 fidan dikti.

Bayburt Üniversitesi'ne bağlı fakültelerde öğrenim gören yaklaşık 700 öğrenci, merkez kampüsünden fidan dikecekleri Aslandağı Vilayet Ormanı'na kadar 4 kilometrelik yürüyüş gerçekleştirdi.

Öğrenciler, yarayaş sonunda Orman İşletme Müdürlüğü'nden temin ettikleri bin 111 adet fidanı, Aslandağı Vilayet Ormanı'na diktiler.

Bayburt TOG Kulübü Akademik Danışmanı ve Öğretim Görevlisi Nuri Can Aksoy, öğrencilerin böyle anlamlı etkinliklere katılmasının kendilerini gururlandırdığını belirterek, "Toplum Gönüllüleri Kulübü olarak öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerin herkesten destek görmesi en büyük temennimiz. Bu konuda öncü ve örnek olmayı diliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: