Bayburt Üniversitesi'nde Rektör Aday Adayı Seçimi

Bayburt Üniversitesi'nde Rektör aday adayı seçimi yapıldı.

Bayburt Üniversitesi'nde Rektör aday adayı seçimi yapıldı.

Bayburt Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen ve 34 öğretim üyesinden 33'ünün oy kullandığı seçimde, Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu 14, Prof. Dr. Mehmet Gavgalı 6, Prof. Dr. Gökhan Budak 5, Prof. Dr. Kamil Kaygusuz 4, Prof. Dr. Şemsi Burhanettin Altan, Prof. Dr. Yakup Basmacı, Prof. Dr. Mustafa Köseoğlu ve Prof. Dr. Cengiz Toklu ise birer oy aldı.

Prosedür gereği en çok oy alan 6 kişinin YÖK'e bildirilmesi gerekiyor. Bu nedenle birer oy alan adaylar arasında divan başkanlığınca yapılan kura çekiminde Altan ile Basmacı, 6 kişilik listeye dahil edildi.

Reklam
Reklam

Rektörlük seçimi için Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu, Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, Prof. Dr. Gökhan Budak, Prof. Dr. Kamil Kaygusuz, Prof. Dr. Şemsi Burhanettin Altan, Prof. Dr. Yakup Basmacı'dan oluşan 6 kişilik liste YÖK'e gönderilecek.

Muhabir: Fatih Mehmet Özcan - Abdulkadir Nişancı / Tuğba Yardımcı Mısır

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: