Bayburt Valisi Hasan İpek, Aydıntepe Ve Demirözü İlçelerini Ziyaret Etti

Bayburt Valisi Hasan İpek, Aydıntepe ve Demirözü ilçelerini ziyaret etti.Aydıntepe ilçesini ziyaretinde Vali İpek’e...

Bayburt Valisi Hasan İpek, Aydıntepe ve Demirözü ilçelerini ziyaret etti.

Aydıntepe ilçesini ziyaretinde Vali İpek’e İl Jandarma Komutanı J.Alb. Hacı Demirezen, İl Emniyet Müdürü Mesut İnce ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Ziyeddin Babacan eşlik etti.

Vali İpek, Aydıntepe’de Aydıntepe Kaymakamlığı, Aydıntepe İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Ağustos ayı içinde çıkan kararnamede Aydıntepe Kaymakamı olarak atanan Ahmet İhsan Çiğil’e hayırlı olsun dileklerinde bulunan Vali Hasan İpek, Kaymakam Çiğil ile bir sure sohbet ettikten sonra ilçe Emniyet Amirliğine geçti.

Reklam
Reklam

Burada Emniyet amiri ve polis memurlarıyla bir süre sohbet eden Vali İpek, ziyaretinin son durağı olan İlçe Jandarma Komutanlığı’na geçti.

İ lçe Jandarma hizmet binasını gezen Vali İpek, jandarma komutanından çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra ziyaretlerini tamamlayarak Aydıntepe’den ayrıldı.

Öte yandan Vali İpek beraberinde İl Jandarma Komutanı J.Alb. Hacı Demirezen ve İl Emniyet Müdürü Mesut İnce ile birlikte Demirözü ilçesinde de çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Önce Ağustos ayı içerisinde çıkan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar kararnamesi ile Demirözü Kaymakamı olarak atanan Haktan Gökçekuyu’yu ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulunan Vali İpek, Kaymakam Gökçekuyu ile bir sure sohbet etti. Daha sonra Demirözü İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Demirözü İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Hasan İpek, kurum personelleri ile bir süre sohbet etti.

Yapılan faaliyetler ve çalışmalar hakkında bilgi alan Vali İpek, ziyaretlerini tamamlayarak Demirözü’nden ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: