Bayburt'ta Eğitimde İşbirliği Protokolü Imzalandı

Bayburt Üniversitesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Eğitimde İşbirliği Protokolü imzalandı. Üniversitenin Senato Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen imza törenine, Rektör Prof. Dr.

Bayburt Üniversitesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Eğitimde İşbirliği Protokolü imzalandı. Üniversitenin Senato Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen imza törenine, Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan ile üniversite ve Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri katıldı. İmza töreni öncesinde konuşan Doğan, bu çalışmanın yaklaşık bin 400 eğitim çalışanının hem hizmet içi eğitimlerine hem de okullarda yürütülmekte olan çalışmalara farklı bir vizyon katacağını belirterek, "Bayburt Milli Eğitim Müdürlüğü olarak eğitimin niteliğinin artırılmasına yönelik çalışmalara çok önemli katkı sağlayacağını düşündüğümüz bir protokolü imzalayacağız. Daha öncesinde de üniversitemizle çeşitli alanlarda işbirliğimiz mevcuttu ancak bu işbirliğinin daha çeşitli ve bunun daha kurumsal bir hale getirilmesi adına bu protokol bizim adımıza çok önemli. Bu noktada sayın rektörümüze, Bayburt Üniversitemize bizlere vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum" dedi. Rektör Coşkun ise bu protokol ile önceden beridir yaptıkları işi resmiyete kavuşturduklarını ifade ederek, "Arzularımızı, isteklerimizi bir protokol altında kaydetmek istiyoruz. Bu bir vizyondur. Bununla ilişkilerimiz biraz daha resmi zemine oturmuş olacak ve gerek üniversite öğretim elemanları, gerek öğretmenler, üniversite öğrencileri, milli eğitimin öğrencileri arasında daha rahat bir takım ilişkiler kurulacak. Çünkü milli eğitim aynı zamanda bizim çalışma alanımız. Yani Eğitim Fakültemiz var ve bizim öğrencilerimiz eğer sizin kurumlarınız olmazsa bir takım uygulamaları yapamazlar. Biz üniversite olarak milli eğitimle biraz daha yakın ama diğer kurumlarla da yakın işbirliği içinde olacağız" diye konuştu. Konuşmaların ardından eğitim alanındaki çeşitli çalışmaları içeren protokol imzalandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: