Bayburtlu işadamları Kayseri'den mutlu döndü

Bayburt Girişimci İşadamları Derneği (BAYGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Habip Berber, çok gezmenin faydasını gördüklerini söyledi....

Bayburt Girişimci İşadamları Derneği (BAYGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Habip Berber, çok gezmenin faydasını gördüklerini söyledi.

Kayseri'ye düzenlenen işadamlarına yönelik gezi hakkında bilgi veren Berber, gezinin Bayburt adına çok verimli geçtiğini ifade etti. Bayburt dışına çıkmayınca insanın kendini hep 'en iyi' olarak değerlendireceğini belirten Berber, "Bayburt’un dışına çıktığımızda, gelişmiş illeri gezdiğimizde aslında ne kadar geride kaldığımızı görüyoruz. Bu sebeple BAYGİAD olarak kendimize bir hedef koyduk. Üyelerimizi ayda bir gelişmiş illere götürerek kendi sektörlerinde olan işadamı ve esnaflarla buluşturup görüş alışverişinde bulunduracağız.” dedi.

Reklam
Reklam

Hedefleri kapsamında hafta sonu BAYGİAD üyelerinden oluşan 16 kişilik işadamı grubunu Kayseri’ye götürdüklerini kaydeden Berber, gezi hakkında şu değerlendirmeyi yaptı: "Orada BAYGİAD’ın da bağlı olduğu TUSKON üyesi Kayseri GESİAD üyeleriyle bir araya gelerek Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ni gezdik. Akabinde kendi alanında profesyonelleşmiş bir lastik ambalaj fabrikasına gittik. Burada fabrika yetkilileri, alanındaki birikim ve tecrübelerini bizlerle paylaştı. Biz de BAYGİAD olarak Bayburtlu işadamlarının ve esnaflarının her iş alanında iş tecrübelerini geliştirmek ve yerinde göstermek için bütün gayretimizle onlara öncülük edeceğiz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz