Bayburt'ta Ağaçlandırma Ve Çevre Düzenleme Çalışmaları

Bayburt Belediyesi ağaçlandırma ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Bayburt Belediyesi ağaçlandırma ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, yaptığı açıklamada, Toplum Yararına Çalışma Programı kanalıyla Bayburt Belediyesi'nde istihdam edilen personel ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin, Şehit Osman Tepesi'ndeki ağaçlandırma çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüğünü belirtti.

Her gün dikim yapılan tepede özellikle Bayburt'un iklim koşullarına uygun ağaçların tercih edildiğini ifade eden Polat, "Şehit Osman Tepesi'nde hummalı çevre düzenleme ve ağaç dikim çalışmaları devam ederken, yine Bayburt Belediyesi ekipleri tarafından Yeni Şehir Parkı ile Şair Zihni Kent Ormanı'nda da çevre düzenleme ve temizlik çalışmaları sürdürülüyor. Tüm halkımızdan daha güzel bir kent konumuna gelmek için yoğun çaba sarf ettiğimiz çalışmaları korumaları ve gereken özeni göstermelerini istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Fatih Mehmet Özcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: