Bayburt'ta, Eğitim Teknolojileri Etkinliği Düzenlendi

Bayburt'ta, eğitim teknolojileri etkinliği organize edildi.

Bayburt'ta, eğitim teknolojileri etkinliği organize edildi.

Bayburt Üniversitesi tarafından, öğretmenlere yönelik düzenlenen etkinliğe, Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Müdür Yardımcısı Azmi Koçoğlu, Baybur Üniversitesi Öğretim Üyesi ve program koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Karadağ, Yrd. Doç. Dr. Yasemin Devecioğlu, öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

Doğan, burada yaptığı konuşmada, etkinliğin Bayburt'taki eğitimin niteliğine ciddi katkılar yapacağını belirterek, "Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bayburt Üniversitesi'nin bu işbirliklerinin daha da artarak devam etmesi gerekiyor. Fatih Projesi ile arık bizler teknolojiyi eğitim ortamlarının içine taşıyoruz. Dolayısıyla bu çalışmayla farkındalık oluşacağını düşünüyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Karadağ ve Yrd. Doç. Dr. Yasemin Devecioğlu, katılımcılara eğitimde teknolojinin kullanımına ilişkin sunum gerçekleştirdi.

Muhabir: Abdulkadir Nişancı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: