Bayburt'ta Hasta Karşılama Ve Yönlendirme Hizmeti

Bayburt'ta, yaşlı, engelli ve kimsesiz hastalara hasta karşılama ve yönlendirme sistemiyle hizmet verildiği bildirildi.

Bayburt'ta, yaşlı, engelli ve kimsesiz hastalara hasta karşılama ve yönlendirme sistemiyle hizmet verildiği bildirildi.

Bayburt Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hulki Aşır, yaptığı yazılı açıklamada, sağlık sistemindeki değişmelerle birlikte birey ve toplumun sağlığa verdiği önemin arttığını belirterek, sağlık hizmet sunumunda da kaliteli hizmet beklentilerinin yükseldiğini vurguladı.

Aşır, muayene, tetkik, tahlil ve tedavi amacıyla hastaneye başvuran hasta ve hasta yakınlarına daha kaliteli hizmet sunumu amaçladıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Hastanemize çeşitli nedenlerle gelen kişilerin karşılanış biçimi, hastanede kaldıkları süre içerisinde hastane personeliyle ilişkilerinin düzeyinin yeterli yapılması, yönlendirme, danışma ve rehberlik hizmetlerinin sunuluş tarzı diğer bir ifadeyle halkla ilişkilerin niteliği, hastaların sağlık kuruluşlarımızdan memnun olarak ayrılmaları önemli bir unsur olarak ön plana çıkıyor. Bayburt Kamu Hastaneler Genel Sekreterliği olarak hizmet sunumunun iyileştirilmesi ve halkla ilişkiler hizmetlerinin güler yüzlü, hasta ve hasta yakını psikolojisine uygun olarak bu hizmete başladık."

Muhabir: Abdulkadir Nişancı / Burak Altunöz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: