Bayburt'ta Kurban Kesim Yerleri Belirlendi

Bayburt Belediyesince Kurban Bayramı'nda vatandaşların kurbanlarını sağlıklı ve hijyenik ortamda kesebilmesi için kurban kesim yerleri belirlendi.

Bayburt Belediyesince Kurban Bayramı'nda vatandaşların kurbanlarını sağlıklı ve hijyenik ortamda kesebilmesi için kurban kesim yerleri belirlendi. Bayburt Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, İl Kurban Hizmetleri Komisyonunca alınan karar gereği kentte 7 kesim yeri belirlendiği bildirildi. Bayram süresince vatandaşların, komisyonca belirlenen yerler dışında kesim yapmamaları gerektiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "İlimiz merkezinde Kurban kesim yeri olarak belirlenen Et Kombinası, mezbaha, Şingah Mahallesi Doğan Sokak'taki boş arazi, Kayışkıran mevkisindeki Keserler çiftliği, Kale arkasındaki belediyeye ait boş arazi, İspir yolu üzerindeki Köroğlu çiftliği ile Kayışkıran mevkisindeki Altunlar mandıra belirlenmiştir. Bu yerler dışında kurban kesimine müsaade edilmeyecektir. Komisyonca belirlenen esaslara aykırı kurban kesenler hakkında yasal işlem yapılacaktır."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: