Bayburt'ta, "Yılın Enleri" Ödül Töreni Yapıldı

Bayburt'ta, "Yılın Enleri" ödül töreni gerçekleştirildi.

Bayburt'ta, "Yılın Enleri" ödül töreni gerçekleştirildi.

Bayburt Gündem Gazetesi tarafından, gazetenin web sitesi aracılığıyla okurların katılımıyla gerçekleştirilen anketle belirlenen ödüller, törenle sahiplerine verildi.

Bayburt Gündem Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Demirer, törende yaptığı konuşmada, etkinliğin amacının, Bayburt'un siyasi ve sosyal hayatına farklı bir açıdan katkı sunmak olduğunu söyledi.

Demirer, ödül sahiplerinin, ankete katılan okurlar tarafından belirlendiğini de vurguladı.

Konuşmaların ardından, yılın en başarılı siyasi parti il başkanı seçilen eski MHP İl Başkanı Suat Karapınar ve en başarılı belediye meclis üyesi seçilen Fatih Burak, ödülünü aldı. Yılın en başarılı odası seçilen Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası'nın ödülünü Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yumak, yılın en başarılı spor kulübü ödülüne layık görülen Bayburt 21 Şubat Kayak Kulübü'nün ödülü ise Kulüp 2. Başkanı İsmail Şimşek'e verildi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Fatih Mehmet Özcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: