Bayburt'taki Afgan Ailelere Yardım

AK Parti Bayburt İl Başkanlığınca ülkelerindeki olaylar nedeniyle Bayburt’a yerleştirilen 48 Afgan aileye gıda ve giysi yardımında bulunuldu.

AK Parti Bayburt İl Başkanlığınca ülkelerindeki olaylar nedeniyle Bayburt’a yerleştirilen 48 Afgan aileye gıda ve giysi yardımında bulunuldu. AK Parti Bayburt İl Başkanı Yusuf Elçi, yaptığı açıklamada, Ramazan ayının gelmesiyle ihtiyaç sahibi ailelerin yanı sıra 2012 yılından itibaren kentte yaşamaya başlayan çoğunluğu çocuklardan oluşan 48 ailelik 204 Afganistanlı'yı da unutmadıklarını söyledi. Afgan aileleri her fırsatta ziyaret ettiklerini belirten Elçi, Bayburt’taki 48 Afgan ailenin daha öncede çeşitli ihtiyaçların giderdiklerini söyledi. Elçi, ramazan ayı boyunca da Bayburt’taki diğer ihtiyaç sahibi ailelerin olduğu gibi Bayburt’taki Afgan ailelere de gıda ve giysi yardımında bulunarak ihtiyaçlarını giderdiklerini anlattı. AK Parti Bayburt İl Başkanlığı’nca Afganlı ailelere yönelik gerçekleştirilen ziyaret ve yardım dağıtımına İl Başkanı Yusuf Elçi'nin yanı sıra AK Parti Gümüşhane Milletvekili Bünyamin Özbek ve Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat ile partililer katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz