Baydar Ramazan programına Nazilli'den başladı

CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, TBMM’nin geç tatile girmesinden dolayı Ramazan Ayı programına bir hafta gecikme ile başladı.

CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar Ramazan Ayı Programına Nazilli ilçesinden başladı. CHP Aydın İl yönetimi ile birlikte ilk önce ilçe binasına gelen Milletvekili Baydar, burada kendisini bekleyen hastalarla ilgilendi. Daha sonra il ve ilçe yöneticileri ile birlikte Sanayi esnafını ziyaret eden Milletvekili Baydar, Nazilli Organize Sanayide yaşanan sıkıntıların yerel yönetimin değiştirilmesiyle çözülebileceğini belirtti. Nazilli’ye Cumhuriyet Halk Partisinin getireceği sosyal belediyecilik anlayışı ile Nazilli’nin istenilen yere gelebileceğini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Nazilli Sanayi Esnafı ziyaretinin ardından il ve ilçe yöneticileriyle birlikte Dallıca ve Aslanlı Köylerine geçen Milletvekili Baydar, vatandaşlarla sohbet edip çiftçinin, köylünün sorunlarını dinledi. Mecliste gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar hakkında bilgiler veren Milletvekili Baydar “AKP hükümetlerinin uygulamalarıyla çiftçinin, köylünün kursağından geçen bir lokmayı bile aldığını” ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: