Baydiğin İlköğretim Okulu 'Okuma Bayramı' Büyük Ilgi Gördü

Yozgat'ın Aydıncık ilçesine bağlı Baydiğin Beldesi İlkokulu 1. sınıf öğrencileri tarafından düzenlenen 'Okuma Bayramı' büyük...

Yozgat'ın Aydıncık ilçesine bağlı Baydiğin Beldesi İlkokulu 1. sınıf öğrencileri tarafından düzenlenen 'Okuma Bayramı' büyük ilgi gördü. Programda öğrencilerin okuduğu şiirler, sınıf korosunun sahne aldığı gösteriler, öğrenci velileri ve öğretmenler tarafından büyük beğeni topladı.

Baydiğin İlkokulu bahçesinde düzenlenen programa, Aydıncık Kaymakamı Hakan Kafkas, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Engin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Akyol, Baydiğin Belediye Başkanı Osman Uslu, Halk Eğitim Müdürü Erol Ateş, Tapu Müdürü Temel Özel, Mal Müdürü İlkay Polat, Okul Müdürü Kadir Saygılı, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Akyol, yaptığı konuşmada, eğitimin önemine değindi. Akyol, "Toplumların, başka milletlerin kültür ve teknolojileri altında kalmaya mahkum olduğu bu zamanda, öğrencilerimize okumayı yüzeysel olarak değil severek, anlayarak, hissederek ve en önemlisi de kendini bilerek okumayı öğreten birinci sınıf öğretmenlerimize teşekkür ederim." dedi.

Baydiğin İlköğretim Okulu Müdürü Kadir Saygılı da eğitime yeni başlamış çocukların böylesine güzel etkinliklerde bulunmalarının kendilerine olan güven duygusunun artmasına vesile olacağını söyledi. Saygılı, "Eğitim bir süreç işidir. Birinci sınıfta okuma bayramı, son sınıfta veda gecesinin dışına çıkan okulumuz her sınıfta farklı etkinliklere imza atmaktadır." diye konuştu. Konuşmaların ardından Kaymakam Kafkas, tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: