Bayern Münih - Freiburg maçı canlı yayınla ekrana geliyor

Bundesliga'nın lideri Bayern Münih sahasında Freiburg'u ağırlıyor. İki takımında da önemli eksiklerin olduğu karşılaşmada Bayern Münih sahasında kazanma serisini sürdürmek istiyor. Öte yandan Freiburg ise  16. haftanın başında rahat bir nefes almak istiyor.

Almanya Bundesliga'nın 16. haftasında Bayern Münih evinde Freiburg'u konuk ediyor. Lider Bayern Münih ile düşme hattından uzaklaşmak isteyen Freiburg arasında oynanacak karşılaşmayı futbolseverler heyecanla bekliyor. Allianz Arena'da oynanacak karşılaşmayı hakem Jochen Drees yönetecek. Bu akşam saat 21.00'da oynanacak karşılaşma TRT HD'den canlı olarak yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

Saat: 21.00

Yayın: TRT HD

Stat: Allianz Arena

Hakem: Jochen Drees

Bayern Münih: Manuel Neuer, Jerome Boateng, Mahdi Benatia, Rafinha, Arjen Robben, Franck Ribery, Juan Bernat, Mario Götze, Xabi Alonso, Robert Lewandowski, Thomas Müller

Reklam
Reklam

Teknik Direktör: Josep Guardiola

Freiburg: Roman Bürki, Christian Günter, Marc Torrejon, Oliver Kempf, Sascha Riether, Felix Klaus, Jonathan Schmid, Nicolas Höfler, Sebastian Kerk, Admir Mehmedi, Sebastian Freis

Teknik Direktör: Christian Streich

BAYERN MÜNİH SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Bundesliga'nın son şampiyonu ve lideri Bayern Münih, bu akşam Freiburg ile evinde karşılaşıyor. Bu sezon henüz yenilgi yüzü görmeyen, evinde berabere dahi kalmayan Bayern Münih, bu sezon evinde 8 maçı da kazandı. Ligde geride kalan 15 haftada yenilgi görmeyen, yalnızca 3 beraberlik alan Bayern Münih, serisini uzatmak istiyor. Öte yandan Freiburg ise ligde zor günler geçiriyor ve düşme hattının hemen üzerinden 15. sırada yer alıyor. Freiburg lider Bayern Münih karşısında en azından puan alarak, 16. haftanın açılış maçında rahat bir soluk almak istiyor.

Bu zorlu karşılaşmada iki takımda da sakat futbolcular bulunuyor. Bayern Münih'te Philipp Lahm, Javi Martinez, Thiago Alcantara, Holger Badstuber, David Alaba, Pepe Reina ve Tom Starke sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek olan isimler. Öte yandan Freiburg'da ise Mike Frantz, Vladimir Darida, Jonathan Schmid, Maximillian Philipp, Philipp Zulechner, Caleb Stanko ve Daniel Batz sakatlıklarından ötürü forma giyemeyecekler.

Reklam
Reklam