Bayern Münih Liverpool maçı canlı izle: Liverpool Almanları deviriyor!

Bayern Münih ile Liverpool bu akşam karşı karşıya geliyorlar. Bu final tadındaki maçı, haberimizdeki link ile canlı ve şifresiz izleyebilirsiniz. Bayern Münih Liverpool maçı Audi Cup turnuvası çerçevesinde oynanıyor ve maç Allianz Arena'da. İki takımın da genç yeteneklerini takip edebileceğimiz Bayern Münih Liverpool maçını canlı ve şifresiz izlemek mümkün. Maç Liverpool'un resmi kanalından ve Tivibu Spor'dan canlı ve şifresiz yayınlanıyor.

Bayern Münih Liverpool saat 21.30'da başladı ve internetten şifresiz ve canlı izleyebilirsiniz. Audi Cup turnuvası nihayet başladı ve Bayern Münih, Liverpool karşılaşması gollü geçiyor: maçın ilk yarısı 2 - 0 Liverpool'un üstünlüğü ile tamamlandı.
Futbol severler Uluslar Arası Şampiyonlar Kupası'nın tadını henüz alabilmişken, şimdi de birbirinden büyük takımların Audi Cup karşılaşmaları başlıyor, ilk maç da Bayern Münih - Liverpool arasında. Tivibuspor, bu turnuva maçlarını canlı ve şifresiz yayınladığını duyurdu ve bununla birlikte takımların resmi TV kanalları da maçı canlı ve şifresiz yayınlayacaklar.

Reklam
Reklam

Bayern Münih-Liverpool maçı canlı şifresiz izle

BAYERN MÜNİH LIVERPOOL MAÇI ÖNCESİNDE EMRE MOR SÜRPRİZİ

Transfer döneminde adı sıkça anılan Milli yıldızımız Emre Mor'a bu sefer İngiliz devi Liverpool talip oldu.

Borussia Dortmund'un Liverpool'un bu isteğine 18 milyon sterlinlik bir ödeme istedi.

Liverpool menajeri Jurgen Klopp, genç futbolcuyu Liverpool'a getirmekte kararlı. Klopp'un Emre Mor için düşündüğü ilk plan, Emre Mor'u Liverpool'a kiralık olarak katmak.
Alman basınında yer alan haberlere göre Borussia Dortmund, 2016'da Nordsjaelland'dan 8.3 milyon Sterlin'e transfer olan Emre Mor'u ancak aldığının 2 katı bir teklif gelirse satmayı düşünebilir.

Liverpool bu transfer için, İspanya'dan Celta Vigo, Almanya'dan Wolfsburg ve Türkiye'den Fenerbahçe ile sert bir yarış içinde olacak gibi görünüyor.

Anahtar Kelimeler: