Bayern Münih seriyi tamamlamak istiyor

Fas'ın Marakeş şehrinde devam eden FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nın finali bugün Fas'ın Raja Casablanca takımı ile Almanya'nın FC Bayern Münih takımı arasında saat 21.30'da oynanacak.

Bayern Münih geçtiğimiz sezon Almanya Ligi, Almanya Kupası, Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupası'nın ardından 2012-13 sezonuna ait alabileceği son kupa olan Kulüpler Dünya Kupası'nı da müzesine götürerek seriyi tamamlamak istiyor.

FC Bayern Münih Teknik Direktörü Ghoseb Guadriola, Fas'ın Raja Casablanca takımı ile Kulüpler Dünya Kupası finali için mücadele edeceklerini belirtti. İspanyol teknik adam Guadriola yaptığı basın toplantısında, rakip takımın teknik direktörü Fevzi el-Benzarti'nin iyi ve deneyimli bir teknik adam olduğunu dile getirdi.

Reklam
Reklam

GUARDIOLA'DAN ÖVGÜ
Kaleci Halid Askeri, savunma oyuncusu Adil el-Kuruşı ve orta saha oyuncusu İssam er-Raki'nin yetenekli futbolcular olduklarını ifade eden Guardiola, Dünya Kupası elemeleri başladığından bu yana Raja Casablanca'nin iyi ve kaliteli bir oyun sergilediğini kaydetti.

"PROFESYONEL VE SEÇKİN BİR GRUP"
Raja Casablanca Teknik Direktörü Benzarti ise yaptığı açıklamada, FC Bayern Münih'in çok iyi bir takım olduğunu ve karşılaşmada zorlanacaklarını söyledi. Benzarti, İspanyol teknik adam Guadriola'nın tecrübeli ve başarılı olduğunu, futbolcularının da profesyonel ve seçkin bir gruptan oluştuğunu ifade etti.

Rakiplerinin güçlü olduğunu bilseler de korkmadıklarını vurgulayan Benzarti, son dakikaya kadar mücadele edeceklerini ve Dünya Kupasına yaraşır bir oyun sergileyeceklerini belirtti. Rakipleri karşısında iyi performans gösteren Raja Casablanca finale gitmeye hak kazanan ilk Arap takımı oldu.