BAYGİAD vergi rekortmeni üyelerine plaket verdi

Bayburt Girişimci İşadamaları Derneği (BAYGİAD) Başkanı Habip Berber, kurumlar vergisi alanında il rekortmeni olan Mam...

Bayburt Girişimci İşadamaları Derneği (BAYGİAD) Başkanı Habip Berber, kurumlar vergisi alanında il rekortmeni olan Mam San. Otom. İnş.Gıda Teks. Tur. İth. İhr. San. Tic. Ltd ve gelir vergisi alanında birinci olan Mehmet Ali Özbek’e plaket verdi.

Dernek yönetim kurulu üyeleri ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız'ın da katılımıyla kahvaltılı basın toplantısı düzenleyen BAYGİAD Başkanı Habip Berber, vergi rekortmenlerine plaket vermek istediklerini söyledi. Rekortmenleri tebrik eden Berber, kazançlarının bereketlenerek artmasını diledi. Mam San'ın Bayburt'un gururu olduğunun altını çizen Berber, dernek olarak düzenledikleri sektörel toplantıları sürdüreceklerini dile getirdi.

Reklam
Reklam

Mam San. Otom. İnş. Gıda Teks. Tur. İth. İhr. San. Tic. Ltd. adına ödülü alan Ercan Keskin ise, genel müdürleri Ali Haytar Kacabağ'ı temsilen ödülü aldığını ifade ederek teşekkür etti. Gelir vergisi alanında il rekortmeni olan Mehmet Ali Özbek ise babasının esnaf olduğunu hatırlatarak, "Vergi kaçırmanın hırsızlık olduğuna inanan bir ailede büyüdük. Bir kişinin hakkını bulup helallik dilersin ancak 75 milyondan helallik dilemek imkânsızdır. Bundan korktuğumuz için bir çok giderimizi de yansıtmadık." ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz