Bayhan Gürhan kimdir? Deniz Seki hakkında konuştu

Popstar yarışmasıyla tanınan Bayhan Gürhan, yıllar sonra Deniz Seki hakkında konuştu. Peki Bayhan Gürhan kimdir? Deniz Seki ile yaşadığı gerginlikle uzun süre adından söz ettiren Bayhan Gürhan hakkında bilinmeyenler haberimizde!

Türkiye'nin ilk ses yarışmalarından Popstar ile tanınan ve gerek sesi gerekse tavırlarıyla bir dönem sıkça adından söz ettiren Bayhan Gürhan, CNN TÜRK'te ekrana gelen "İnsanlık Hali" programının konuğu oldu. Özel hayatına dair soruları yanıtlayan Bayha Gürhan, Popstar'a katıldığı dönemde jüri üyelerinden biri olan ve şu anda"uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan cezaevinde bulunan şarkıcı Deniz Seki ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Uzun süredir ekranlarda görülmeyen Bayhan Gürhan, sorulan bir soru üzerine "Deniz Seki'yi ziyaret ettiği" haberlerine açıklık getirdi. Katıldığı yarışmada ünlü sanatçıyla tartışma yaşayan ve bu tartışma ile uzun süre magazin gündemini meşgül eden Bayhan Gürhan,"Deniz Seki'yi ziyaret etmedim. Hayatta herkesin başına her şey gelebilir. Allah yardımcısı olsun. Zaman zaman temaslarımız oldu." diye konuştu. Açıklamanın kısa sürede yayılmasıyla "Deniz Seki ve Bayhan arasında neler olmuştu?", "Bayhan Gürhan kimdir?" sorular tekrar gündeme geldi. İşte o sorulara yanıt!

BAYHAN GÜRHAN VE DENİZ SEKİ ARASINDA NE OLMUŞTU?

Bayhan Gürhan ve Deniz Seki arasındaki gerginlik 11 sene önceki Popstar yarışmasında çıkmıştı. Jüri koltuğunda oturan Deniz Seki, cinayet işlediği ve cezaevinde yattığı ortaya çıkan Bayhan Gürhan'ı çok sert sözlerle eleştirmişti. Deniz Seki, o dönemde karşısına yarışmacı olarak çıkan Bayhan Gürman'a şunları söylemişti: Bir popstarda olması gereken kriterleri biliyoruz ama asla olmaması gereken bir şey var. Bir popstar cinayet işleyemez. Hapse giren adamdan sanatçı olmaz. Bunları toplumdan aforoz etmeliyiz.

BAYHAN GÜRHAN KİMDİR?

14 Mart 1980 tarihinde Adana'da doğan Bayhan Gürhan, Ercan Saatçi, Deniz Seki ve Armağan Çağlayan'ın jüri koltuğunda oturduğu Popstar yarışması ile tanındı, farklı yorumu ve kendine özgü tarzıyla adını duyurdu. "Popstar", "Kısa Veda" ve "Hayal edemiyorum" isimli albümler çıkaran Bayhan Gürhan, müzik çalışmalarını sürdürürken bazı dizilerde de oyunculuk yapmıştır. Kendimize Doğru, Ankara'nın Dikmen'i gibi dizilerde rol aldıktan sonra "Direkler Arası" isimli Radyo tiyatrosunda Tuzsuz Deli Bekir Karakterini canlandırmıştır. Dünyaca ünlü isimlerle de çalışmaları olan Bayhan Gürhan, Afyonkarahisar'da düzenlenen Caz Festivali'nde, dünyaca ünlü caz sanatçıları olan Frank Sinatra, Andy Williams ve Louis Armstrong'un "My Way", "A time For Us" gibi eserlerini seslendirmiştir.