Bayıltan Malzeme Sevinci

Bursa İl Özel İdaresi tarafından Dünya Engelliler Günü münasebetiyle spor kulüplerinde faaliyet gösteren sporculara spor...

Bursa İl Özel İdaresi tarafından Dünya Engelliler Günü münasebetiyle spor kulüplerinde faaliyet gösteren sporculara spor malzemesi dağıtıldı. Vali Harput, dağıtılan malzemelerin sevinciyle baygınlık geçiren gençle yakından ilgilendi.

Bursa İl Özel İdaresi, gençlerin moral ve motivasyonlarının yükseltilmesi amacıyla engellilere yönelik spor kulüpleri ile eğitim kurumlarında faaliyet gösteren 311 sporcuya spor malzemesi dağıttı. İl Genel Meclisi’nde gerçekleşen törende Bursa Valisi Şahabettin Harput’un engelli sporculara malzeme dağıttığı sırada bir engelli genç sevinçten baygınlık geçirdi. Vali Harput, gencin yanına giderek özel olarak ilgilenirken, engelli gence ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldı.

Reklam
Reklam

Törende konuşan Bursa Valisi Şahabettin Harput, “Bursa İl Özel İdaresi Türkiye’de hiçbir özel idareye nasip olmayacak kadar geniş bir spor kompleksini hem engelli vatandaşlarımızın hem de normal vatandaşlarımızın hizmetine sunmuştur. Engelli olan ve sıkıntı çeken kardeşlerimiz varken eğer onlardan bihaber kalabiliyorsak, onlara karşı duyarsız kalıyorsak gerçek manada engel burada yatıyor demektir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Şahabettin Harput, spor kulüpleri ile eğitim kurumlarında faaliyet gösteren sporculara kendi branşlarına ait malzemeleri dağıttı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: