Baykal, Konya'da cenaze törenine katıldı

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden eski CHP Konya İl Başkanı Rahmi Baştoklu’nun 33 yaşındaki...

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden eski CHP Konya İl Başkanı Rahmi Baştoklu’nun 33 yaşındaki oğlu Ahmet Deniz Baştoklu, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Musalla Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze namazına eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, eski Genel Sekreter Önder Sav, Hakkı Süha Okay ve Yılmaz Ateş ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Dün kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Ahmet Deniz Baştoklu'nun cenazesi Sille Parsana Camii'ne getirildi. Ailesi ve yakınları burada tabuta sarılarak gözyaşı döktü. İkindi namazının ardından Baştoklu için cenaze namazı kılındı. Namazda eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, eski Genel Sekreter Önder Sav, Hakkı Süha Okay ve Yılmaz Ateş, eski il başkanı Rahmi Baştoklu'nun yanında saf tuttu.

Reklam
Reklam

Kılınan cenaze namazının ardından vatandaşlar tabutu omuzlayarak Musalla Mezarlığı'na taşıdı. Deniz Baykal ve diğer partililer de tabuta omuz verdi. Cenaze, göz yaşları arasında toprağa verildi. Eski CHP Genel Başkanı Baykal, baba Rahmi Baştoklu ve ailesine taziyelerini bildirerek, teselli etti. Baykal, gazetecilerin soruları üzerine siyasi konularda açıklama yapmadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz