Baykal'dan kokteyl

ANKARA (İHA) - CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, partisinin yeni Genel Merkez binasının yapımında görev alan ve projeden uygulamaya, teknik donanımından mobilyasına, peyzajından, iletişim salonlarına kadar her aşamada emeği geçen kişilerle bu kişilerin görev yaptığı firmalara teşekkür etti.

Baykal, yeni Genel Merkez'in 13. katındaki terasta verdiği kokteylde bir konuşma yaptı ve emeği geçenlere isme yazılı teşekkür belgesi verdi. Baykal teşekkür belgelerini verirken, "Söz uçar gider, yazı kalır" atasözünü anımsattı. CHP Genel Başkan Yardımcıları Eşref Erdem, Mustafa Özyürek, Cevdet Selvi, Genel Sekreter Önder Sav, Grup Başkanvekili Ali Topuz, Genel Sekreter Yardımcısı Algan Hacaloğlu, MYK Üyesi Mesut Değer ile Fuat Çay, YDK Başkanı Orhan Eraslan, bazı milletvekilleri, Özel Kalem Müdiresi Nesrin Baytok, Genel Başkan İletişim Koordinatörü Baki Özilhan, yeni Genel Merkezin İdare Müdürü Gürsel Görgülü'nün de hazır bulunduğu kokteylde Baykal, sosyal demokrat bir partiye böylesine bir binayı çok görenlerin bile, bina tamamlandıktan sonra bunun doğru bir karar olduğunda hem fikir olduğunu ve memnuniyetini, mutluluğunu dile getirdiğini belirtti.

Reklam
Reklam

"Binayı gören, bina hakkında bilgi alan herkes hayran oluyor. Bunun gerekli bir çalışma olduğunu kabul ediyor" diyen Baykal, yeni Genel Merkez yaptıracak partilerin de özellikle bina hakkında bilgi edindiğine dikkat çekti. CHP Genel Merkez binasının, bürokratların çalıştığı bir binadan çok bir iletişim merkezi gibi planlandığını da kaydeden Genel Başkan Baykal, "Binamız bu bakımdan da büyük ilgi görüyor. Her salonu ışığıyla dekoruyla ses düzeniyle birer stüdyo gibi kullanılabiliyor. Bu da gören herkesi etkiliyor" dedi.

Konuşmasında, "Akıllı bina olarak kabul edilen yeni Genel Merkez binamız, tüm CHP'lilerin ortak eseri olduğu gibi yapımında emeği geçenlerden, her seviyedeki elemanınıza kadar hepimizin ortak binasıdır. Sahibi CHP'lilerdir, Türkiye'dir. Ortak binamızın projesinden uygulama aşamasına kadar emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" diyen CHP Genel Başkanı Baykal, daha sonra firma temsilcisi 70 kişiye teşekkür belgelerini verdi ve toplu resim çektirdi.