Baykal'ın Cep Telefonunu Çalan 2 Zanlı Yakalandı (2)

Bülent TATOĞULLARI/ ANTALYA, Muratpaşa İlçesi Konyaaltı Caddesi'ndeki evinden denize girmek için 6 Ağustos sabahı otomobiliyle Konyaaltı plajına giden CHP Antalya

Bülent TATOĞULLARI/ ANTALYA, Muratpaşa İlçesi Konyaaltı Caddesi'ndeki evinden denize girmek için 6 Ağustos sabahı otomobiliyle Konyaaltı plajına giden CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, aracını Beach Park'ın otoparkına park etti. Eşi Olcay Baykal'la 2 saate yakın denizde kalan Baykal'ın otomobili, bu sırada soyuldu. Sağ ön kapı camını esneten hırsızlar, araçta Baykal'a ait cep telefonu, eşi ve kendisine ait kredi kartları ile yaklaşık 800 lirayı çaldı. Baykal çifti, olaydan sonra polis merkezine giderek şikayetçi oldu.
Olaydan sonra çok sayıda mobese ve olay yeri ile güzergahındaki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, şüphelilerin daha önceden benzer suçlardan kaydı bulunan G.K. ile F.K. olduğunu tesbit etti. 2 şüpheli, dün motosikletle giderken kent merkezinde polis tarafından yakalandı.
Yapılan incelemede, şüphelilerin, Baykal'ın cep telefonunu sattığı belirlendi. Bunun üzerine polis telefonun satıldığı yere giderek cep telefonunu aldı. Bu kişi hakkında da çalıntı mal almaktan dolayı işlem yapıldığı belirtildi.
Şüpheliler sorgularının ardından adliyeye sevk edilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: