Bayrakları hazırlayın

Fatih Terim, "Her türlü dezavantaja rağmen buraya gelmeyi hakettik. Portekiz bayrağı yerine, Türk bayraklarının asılması için mücadele edeceğiz" dedi.

‘Herkes finali konuşuyor' Milli Takımımız'ın Teknik Direktörü Fatih Terim, Portekiz maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında, birçok kişinin hayal edemediği hedefler koyduklarını ve bunlara ulaştıklarını belirtti. Terim şunları söyledi: "Herkes final oynamaktan bahsediyor. İddialı olmak kaydıyla nerelere geldiğimiz ortada. Portekiz'i en son 1955'te yenmişiz. Ancak biz kötü talihleri çevirmeyi başardık. Nuno Gomes Fiorentina'dan eski öğrencim, kalemizin bu maçta ona kapalı olmasını diliyorum."

Reklam
Reklam

Hem A hem B planı var!
"Scolari dünyanın en önemli isimlerinden biri. Ancak ben onun gibi adak adamadım. Sanırım bunu şampiyonluk için yaptı. Hem A hem de B planımız var. İyi bir takımım var. Başarıya aç olmak çok önemli. Ronaldo ‘Altın Top'u kazanmaya en yakın isim. Ancak ben bir Kaka'cıyım. Ronaldo'ya önlem alacağız. Umarım turnuvanın yıldızları bizden çıkar. Her türlü dezavantaja rağmen burayı hakettik. Portekiz bayrağı yerine Türk bayraklarının asılması için mücadele edeceğiz."