Bayraklı Belediye Spor U-15 Futbol Takımı Galibiyetle Sezonu Açtı

Bayraklı Belediye Spor U-15 Futbol takımı lige mükemmel bir galibiyet alarak sezonu açtı.Bayraklı Belediye Spor...

Bayraklı Belediye Spor U-15 Futbol takımı lige mükemmel bir galibiyet alarak sezonu açtı.

Bayraklı Belediye Spor U-15 kategorisi olarak geçen sene çift devreli grup aşamasını nağmağlup bitirerek şampiyon olmuş, Play-off yarı finalinde karşılaştığı İzmir Büyükşehir Belediye Sporu da yenerek, adını İzmir finaline yazdırmıştı. Finalde İzmirspor ile oynanan karşılaşmada normal süresi 1-1 biten maçta 8. penaltı atışları sonunda takımımız yenilerek, Türkiye şampiyonasına gitmeyi son maçta kaybetmişti.

Bu sene yenilenen kadrosuyla çıtasını Türkiye şampiyonası olarak belirleyen takım, 2012-2013 Futbol Sezonu'nda İzmir ili U-15 ligi 4. Grubu'nda Gümüşpala Spor, Erdem Esentepe Spor, Yamanlar Esenspor, Çay Mahalle Demirköprü Spor, S. Manavkuyu Spor ve Bayraklı Belediye Sporun bulunduğu zorlu grupta ilk maçında S. Mavakuyu Takımı'nı 7-0 yenen Bayraklı Belediye Spor Kulübü mükemmel bir başlangıç yaptı.

Reklam
Reklam

Maça hızlı başlayan Bayraklı Belediye Spor U-15, Smyrna Manavkuyu Spor takımını dördüncü dakikada Faruk, 16. dakikada Fehmi, 33.'üncü dakikada Serhat, 49.'uncu dakikada İsmail, 51.'inci dakikada Fehmi, 63.'üncü dakikada Soner ve 68.'inci dakikada Serhat'ın attığı gollerle rakibini 7-0 yenerek, sezona başarılı bir başlangıç yaptı.

Maç sonunda değerlendirmelerde bulunan Bayraklı Belediye Spor kulübü antrenörü N. Çağlar Cıvkın, "Bayraklı Belediye Spor kulübü geçen sene Play Off'un son maçında şansız şekilde penaltılarla elendi. Geçen seneki kadromuz üzerine bu sene takviye yaparak istenilen başarıyı yakalayacağımızı düşünüyorum. Bu galibiyette emeği olan futbolcularıma, teknik ekipteki hocalarıma ve taraftarımıza armağan ediyorum'' diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: