Bayraklı Sporda Da Büyüyor

Spor ve sporculara verdiği önemle her geçen gün başarı grafiğini üst sıralara taşıyan Bayraklı Belediyesi,...

Spor ve sporculara verdiği önemle her geçen gün başarı grafiğini üst sıralara taşıyan Bayraklı Belediyesi, Taekwondo'da büyüyor. Bugüne kadar bir çok müsabakada dereceye giren sporcuların başarısından dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, desteklerin süreceğini belirtti.

Bayraklı Belediyesi Spor kulübü, daha 3 yıllık geçmişi bulunmasına rağmen, adından söz ettirmeye başladı. Bu kapsamda başarılı sporcularıyla övünen spor kulübünün, girdikleri yarışmalarda aldıkları derecelerle ilçenin göğsünü kabartan sporcuları artıyor. Her branşta olduğu gibi Taekwondo'ya da yatırımlarını sürdüren Bayraklı Belediyesi Spor kulübü, açılan yeni şubelerle de spora meraklı minik ve genç sporcuları bir çatı altında topluyor. Bu kapsamda yaklaşık 150 sporcuyla eğitimlerin sürdüğü Alpaslan spor salonunda eğitimler hızla sürerken, ilçede spora merak ve katılım da her geçen gün artıyor. Bugüne kadar Türkiye ve Avrupa şampiyonalarında dereceye giren başarılı sporcular yetiştiren Bayraklı Spor kulübü yeni sprocular keşfetmeye de devam ediyor.

Reklam
Reklam

SPORCULARIN YANINDAYIZ

Her platformda sporcuların yanında olduklarını belirterek, desteklerin imkanlar dahilinde yapılacağını ve önemli olanın özellikle öğrencilerin kötü alışkanlıklar yerine spora yönelmeleri ve başarılar elde etmeleri olduğunu vurgulayan Başkan Karabağ, müsabakalarda yarışan ve dereceye giren tüm sporcuların ilçenin gururu olduğunu vurgulayarak, milli anlamda da takımlarda mücadele eden tüm sporculara başarılar diledi.

HEDEF, DÜNYA ŞAMPİYONLARI YETİŞTİRMEK

Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün, taekwondo milli antrenörü İhsan Yeşilbaş nezaretinde sürdürülen idmanlara, genç yetenekler büyük ilgi gösteriyor. Milli antrenör Yeşilbaş, “Taekwondo bir sanattır, yaşam biçimidir. Biz de Bayraklı Belediyespor Kulübü olarak tüm sporcularımıza bu yaşam biçimini benimsetmeyi ve sporcularımıza uzakdoğu sporlarıyla tanışmalarını sağlıyoruz. Şimdiye kadar gösterilen ilgiden dolayı memnunuz. Amacımız geleceğin Türkiye, Avrupa ve dünya şampiyonlarını bu salonlardan çıkarmak” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: