Bayraklı'da Gıda Denetimleri

İZMİR (AA) - Bayraklı Belediyesinin ramazan ayı dolayısıyla ilçedeki fırınları ve tatlı imalathanelerini denetlediği bildirildi.

İZMİR - Bayraklı Belediyesinin ramazan ayı dolayısıyla ilçedeki fırınları ve tatlı imalathanelerini denetlediği bildirildi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, yaptığı açıklamada, denetimlerin sık sık yapıldığını belirterek, "Yasaların belediyelere verdiği yetkiler çerçevesinde gıda güvenliğine yönelik denetimleri gün geçtikçe artırmayı hedefliyoruz. Halkımızın sağlığı için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile tüm İslam aleminin Ramazan ayını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi. Ramazan ayının sonuna kadar denetimlerin süreceği belirtilirken, üretimlerin hijyen kurallarına uygun, kaliteli ve doğru gramajda olması gerektiğine dikkati çekildi. Yaklaşık 500 işletmeye yönelik denetimlerde ruhsat, hijyen koşulları ve ağırlık gibi denetimlerde bulunan ekipler yapılan incelemeler sonrası aykırı bir duruma rastlanmadığı bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: