Bayraktar: Kentsel Dönüşümde İzmir'de Istediğimiz Noktada Değiliz

İzmir'de bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, kentsel dönüşüm kapsamında Karşıyaka ilçesi Girne Caddesi...

İzmir'de bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, kentsel dönüşüm kapsamında Karşıyaka ilçesi Girne Caddesi üzerinde bulunan bir binanın yıkımına katıldı.

Yıkım çalışmalarını izleyen Bakan Bayraktar, bir taraftan yıkıp bir taraftan yaptıklarını belirterek, "Vatandaş kendisi yıktırıyor, yaptırıyor. İzmir'de biz gereken desteği veriyoruz. Ama İzmir'de istediğimiz noktada değiliz. Bundan sonra çok daha fazla gayret etmek suretiyle İzmir'de kentsel dönüşümü hızlandıracağız." dedi.

Bostanlı'da bulunan yatık binalarla ilgili bir soru üzerine Bayraktar, "Orada ikamet eden mal sahiplerinden anlayış bekliyoruz. Bize biraz daha anlayışlı yaklaşırlarsa oraya da gerekli desteği vereceğiz. Orada sanki böyle kentsel dönüşüm kullanarak daha başka hesaplar yapma peşinde oldukları için Karşıyaka Belediyesi Cevat Durak ile konuşup, biraz daha üzerinde çalışınca onlara da yardımcı olacağız." cevabını verdi. Bakan Bayraktar, fotoğraf çektirmek isteyenlerle de tek tek fotoğraf çektirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: