Bayraktar; "milletin kendisiyiz"

Erdoğan Bayraktar, Elazığ'da Memur-Sen TOKİ işbirliği ile yapımı tamamlanan 834 konutun anahtar teslim törenine katıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Elazığ'da Memur-Sen TOKİ işbirliği ile yapımı tamamlanan 834 konutun anahtar teslim törenine katıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Elazığ Öğretmen Evi'nde, Memur-Sen TOKİ işbirliği ile yaptırılan 834 konutun anahtar teslim töreninde yaptığı konuşmada, "Bizim ülkemiz demokrasi ile idare edilen bir ülke... Demokrasi ile idare edilen ülkede halka rağmen bir adım atmamalısınız. Devlete rağmen de olmaz. Onun için bu projeleri sürdüreceğiz" diyerek, şu ifadeleri kaydetti:

Reklam
Reklam

"Biz bir siyasi ekip olmanın ötesinde, Ak Parti olarak milletin kendisiyiz. Biz bu milletin manevi değerlerinden, ruh kökünden gelen bir teşkilatız. Biz, Türkiye Cumhuriyetini kuran manifestonun kendisiyiz. Biz İstiklal Harbi'ni yapan manevi manifestonun kendisiyiz, o ruhu taşıyoruz. Bütün eleştirilere rağmen, Türkiye'nin GSMH'sini, 230 milyar dolardan 774 milyar dolara çıkaran bir siyasi kadroyu Elazığ destekliyor. Şimdi bir takım laflar söylüyorlar. Türkiye'de 18-20 bankayı batıran kim? Sizin iktidarınız. 55 -60 milyar doları milletin sırtına bırakıp giden kim? Siz. Bizim dönemimizde batan banka var mı? Yok. 2002 yıllarının başlarında bizim topladığımız vergilerin yüzde 56'sı yurt dışına aldığımız faizlere gidiyor mu? Gidiyor. Şimdi ne kadar gidiyor? Yüzde 15. Gecelik faizler yüzde 100'e çıkmıştı. Dünyadaki istikrarsızlığa rağmen, Türkiye istikrarla büyümeye devam ediyor. Geçen yıl ülkemiz, Çin'den sonra kalkınmada 2'nci oldu. Bütün krizlere rağmen Türkiye büyümeye devam ediyor. Biz sağduyulu oldukça, birbirimize bağlandıkça, ay yıldızlı bayrağımızı çok daha yükseklere çıkaracağız."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: