Bayraktar turdan emin

Eskişehir'de playoff maçları öncesi hazırlıklarını sürdüren Gümüşhanespor'da camia turdan emin

Teknik direktör Sinana Bayraktar, Darıca'yla daha önce oynadıkları lig maçı itibarıyla rakiplerinin artı ve eksilerini iyi etüt ettiklerini söyledi. Bayraktar,çalışmalarla ilgili olarak yaptığı açıklamada,takımın moral ve motivasyonunun üst düzeyde olduğunu belirterek, turu geçeceklerine inandığını söyledi.

Bozhöyük'teki kamp çalışmalarının ardından Ankara'ya geçecek olan Gümüşhanespor ter idmanının ardından maç saatini bekleyecek.

Bu arada takıma moral amacıyla Eskişehir'de bulunan Başkan Karagöz ve Yönetim kurulu üyeleri, Teknik direktör Sinan Bayrakatar ve futbolcular, Söğüt ilçesinde bulunana Gümüşhaneliler derneğini de ziyaret ettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz