Bayraktar'dan Giresun Gazeteciler Cemiyeti'ne Ziyaret

Giresun Emniyet Müdürlüğü Teşkilatı, ziyaretlerini sürdürüyor.

Giresun Emniyet Müdürlüğü Teşkilatı, ziyaretlerini sürdürüyor.

Giresun Gazeteciler Cemiyeti Derneği'ni ziyaret eden Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürü Engin Bayraktar'ı, Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Bekir Bayram, Dernek Yönetim Kurulu üyeleri Namık Balta ve Gülizar Genel karşıladı.

Dernek Başkanı Bekir Bayram, Trafik Şube Müdürü Engin Bayraktar'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek,"Türk Polis Teşkilatının 167.kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutlarım, Türk Polisi ve Giresun polisi her zaman biz gazetecilerin yanında olmuştur. Birçok konuda bizlere destek olarak habercilik anlamında bizlere kolaylık sağlamışlardır. Bizler de gazeteciler olarak her zaman polislerimizin yanındayız" dedi.

Reklam
Reklam

Trafik Şube Müdürü Engin Bayraktar da, "Giresun'da basın mensupları her zaman bizlere yardımcı oluyor. Bizim göremediklerimizi görüp, bizlere yol gösteriyor. Gazeteciler de bizler gibi kamu yararına görev yapan kişiler. Giresun Emniyeti her zaman olduğu gibi bundan sonrada gazetecilerin ve basın mensuplarının yanında olacaktır dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: