Bayram hutbesinde depremzedeler ile şehitler unutulmadı

İstanbul'da, Kurban bayramı namazı için camileri dolduran vatandaşlar, Van depreminde mağdur olanlar için yardıma çağrıldı....

İstanbul'da, Kurban bayramı namazı için camileri dolduran vatandaşlar, Van depreminde mağdur olanlar için yardıma çağrıldı. Ayrıca hutbede, vatani görevi sırasında şehit düşen askerlerimiz de unutulmadı.
Kurban bayramının ilk günü vatandaşlar camilere akın etti. Birçok camide yer kalmaması nedeniyle bayram namazı sokakta kılındı. Sokaklara taşan cemaat, namazı hasır üzerinde kıldı.
Bu arada, bayram hutbelerinde de depremzedeler ve şehitler unutulmadı. Camilerde depremzedeler için yardım toplandı. Şehitler için de dualar edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz