Bayram Mesajları:

CHP Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz, Kurban Bayramı'nın demokrasiye, insan haklarına ve barışa katkıda bulunmasını diledi.

CHP Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz, Kurban Bayramı'nın demokrasiye, insan haklarına ve barışa katkıda bulunmasını diledi.

Eryılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, bayramların barış, kardeşlik ve yardımlaşma günleri olduğunu belirtti.

Bayramların, dini anlamlarının yanında sosyal anlamları da büyük önem taşıdığına dikkat çeken Eryılmaz, mesajında şunlara yer verdi:

"Yaşadığımız olaylar ülkemizin birliğinin ve bütünlüğünün ne denli güçlü olduğunu bir kez daha göstermiştir. Ülkemizin bu karanlık günlerinin el ele verilerek aydınlanacağına inanıyorum. Yüzyıllardır dayanışma ve kardeşlik içerisinde yaşayan güzel yurdumuzun, sonsuza dek yaşaması için mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz. Bayramın, demokrasiye, insan haklarına ve barışa katkıda bulunmasını diliyor, Hataylı hemşehrilerimin, Türkiye'nin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutluyorum."

Reklam
Reklam

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Aydın Tüfekçi de, Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, tüm Hataylıların Kurban Bayramı'nı kutlayarak milli ve manevi değerlerin yoğun olarak hissedildiği dini bayramların, yardımlaşma ve dayanışmanın en üst düzeye çıktığı, kırgınlık ve dargınlıkların da unutulduğu önemli günler olduğunu belirtti.

Kurban Bayramı'nın, içerdiği manevi anlam ve aşıladığı paylaşımcı duygu nedeniyle topluma çok farklı bir değer kazandırdığına dikkat çeken Tüfekçi, birlik ve beraberlik duygularını daha da sağlamlaştıran bir Kurban Bayramı'nı daha hep birlikte kutlamanın sevincini yaşadıklarını kaydetti.

Muhabir: Hatay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: