Bayram Otel’den bir kişi daha canlı olarak kurtarıldı

Van’da meydana gelen ikinci büyük deprem sonrasında yıkılan Bayram Otel’in enkazından bir kişi daha, arama...

Van’da meydana gelen ikinci büyük deprem sonrasında yıkılan Bayram Otel’in enkazından bir kişi daha, arama kurtarma ekipleri tarafından canlı olarak kurtarıldı.
Dün akşam saat 21.23’te meydana gelen 5,6 şiddetindeki deprem sonrası yıkılan Bayram Otel’in enkazı altında kalan otel görevlisi Ramazan Olaş, arama kurtarma ekiplerinin uzun uğraşları sonucu enkaz altından yaralı olarak kurtarıldı.
Olaş, Bayram Otel’in otopark girişinden girilerek saat 15.00 sıralarında kurtarıldı. Sedye ile otopark girişinden çıkarılarak, ambulansa taşınan Ramazan Olaş, hastaneye kaldırıldı. Bu sırada arama kurtarma ekipleri, alkışlarla ve birbirlerine sarılarak Olaş’ın sağ olarak kurtarılmasını kutladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz