Bayram Temizliğine Dikkat

Kayseri Özel Sevgi Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Mustafa Demirel, bayram temizliği yapan hanımları alerji...

Kayseri Özel Sevgi Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Mustafa Demirel, bayram temizliği yapan hanımları alerji konusunda uyardı. Demirel, “Ev temizliğinde kalkan tozlar ev hanımlarında alerjiye sebep oluyor. Ev temizliği yaparken çok dikkatli olunmalı ve tozlara karşı önlem alınmalı.” dedi.

Dr. Mustafa Demirel, yaklaşan bayram öncesi hemen hemen bütün ev hanımlarının ev temizliği yaptığını hatırlattı. Demirel, temizlik yaparken özellikle kullanılan süpürgelerin tozları tutucu özellikte olması gerektiğini ifade ederek, “Ev temizliğinde dikkatsizlik gösteren bir çok bayan, alerji sıkıntısından hastanelere başvuruyor. Özellikle son yıllarda bu konuda büyük bir salgın var.” dedi.

Reklam
Reklam

Demirel, sebepsiz burun kaşıntısı, öksürük gibi şikayetleri olan bayanların mutlaka alerji testi yaptırmaları gerektiğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz