Bayram Zafer Meydanı'nda Kutlanacak

Kütahya'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama törenleri, Zafer Meydanı'nda yapılacak.Valilik Basın ve...

Kütahya'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama törenleri, Zafer Meydanı'nda yapılacak.

Valilik Basın ve Halkala İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, törenlen ilk olarak saat 09.30’da Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen tarafından Zafer Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu, saygı durusu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayacağı belirtildi.

Açıklamada, "Kutlama törenlerinde daha sonra Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Celal Başoğlu ve Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça çocukların ve halkın bayramını kutlayacaklar.

Reklam
Reklam

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasından sonra İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen tarafından yapılacak olan sunuş konuşmasından sonra Orta okullar arasında düzenlenen şiir yarışmasında birinci olan Emine Arıoğlu İlk-Ortaokulu öğrencisi Ayşe Gülsüm Kabakçı 'Bir Bayrak Rüzgar Bekliyor' adlı şiirini okuyacak, ortaokullar arası şiir okuma, kompozisyon yazma ve resim yarışmalarında ve Kütahya Gazi Kemal Bilim ve Sanat Merkezinin İlk-Ortaokul 'Değerlerimle Değerleniyorum' konulu sunu yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Kütahya Valisi Kenan Çiftçi ve protokol mensupları tarafından verilecek olup törenler Halk Oyunları gösterileri ve yapılacak olan yarışmalarla sona erecek" denildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: