Bayram Ziyareti Yolunda Kaza; 5 Yaralı

Aydın’ın Nazilli ve Buharkent ilçesinde meydana gelen iki tek taraflı kazada 5 kişi çeşitli yerlerinden...

Aydın’ın Nazilli ve Buharkent ilçesinde meydana gelen iki tek taraflı kazada 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Nazilli’de meydana gelen trafik kazasında otomobilin orta refüje çarpması ve aracın takla atması sonucu 4 kişi yaralanırken, Buharkent’te meydana gelen akülü bisikletin orta refüje çarpması sonucu da 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre ilk kaza Buharkent ilçesinde meydana geldi. Bayram Ziyaretinden evine dönen Günal Şen (60) kullandığı akülü bisikletiyle karayolu üzerinde dönüş yapacağı sırada hakimiyetini kaybederek orta refüje çarparak yaralandı. Olay yerine çağrılan 112 ekipleriyle yapılan ilk müdahalesinin ardından Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılan Şen tedavi altına alındı.

Reklam
Reklam

Öte yandan dün akşam 21:30 sıralarında 22 yaşındaki İlhan Batur, arkadaşından emanet aldığı 35 MBF 88 plakalı özel oto ile Sultanhisar ilçesinde oturan akrabalarına bayram ziyaretine gitmek için annesi Yasemin Batur (41), kardeşi Büşra Batur (15) ve akrabaları Arif Emre Çelik’i(13) de yanına alarak yola çıktı. Nazilli-Aydın Devlet Karayolu üzeri Uğur Soğutma kavşağında direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü İlhan Batur, yol ortasında bulunan refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 50 metre boyunca taklalar atarak savrulan otomobil güçlükle durabildi. Yoldan geçen sürücüler tarafından 112 Acil Servis, Emniyet ve İtfaiye Ekiplerine haber verildi. Kaza yerine gelen Sağlık ekibi yaralıları araçtan çıkardı. 2 ambulans ile Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayı haber alan yaralı yakınları hastane önünde sinir krizleri geçirdi. Hastane müdahale odasına girerek yaralıları görmek isteyen yaralı yakınları acil personellerine zor anlar yaşattı. Hasta yakınlarını sakinleştirmek ise Hastane Polisi ve güvenlik görevlilerine kaldı. Yaralıların sağlık durumunu öğrenen yakınları sakinleşirken, kazayı yapan sürücü İlhan Batur verdiği ilk ifadesinde, yolda önüne bir şeyin çıktığını iddia ederek ona çarpmamak için direksiyonu kırdığını ve kazanın meydana geldiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: