Bayramda Belediyeye Bağlı Toplu Taşıma Araçları Ücretsiz

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin resmi plakalı otobüsleri, Antray ile nostaljik tramvayı, Kurban Bayramı’nda vatandaşları ücretsiz taşıyacak....

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin resmi plakalı otobüsleri, Antray ile nostaljik tramvayı, Kurban Bayramı’nda vatandaşları ücretsiz taşıyacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin resmi plakalı 40 adet kırmızı otobüsü, Kepezaltı ve Meydan arasında hizmet veren Antray ile müze ve Eski Mezbaha arasında hizmet veren nostalji tramvayı, 4 günlük Kurban Bayramı boyunca ücretsiz yolcu taşıyacak. Özel Halk Otobüsleri ve minibüsler ise normal tarife üzerinden yolcu taşıyacak.

Halkın Kurban Bayramı’nı kutlayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, vatandaşların bayram ziyaretlerini daha rahat yapabilmeleri amacıyla ulaşımı bayram boyunca ücretsiz yaptıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

KURBAN KESİM YERLERİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilbahçe Kapalı Cumartesi Pazarı (Dedeman karşısı), Meltem Mahallesi LPG’li Araç Muayene İstasyonu’nu (Yeni Adliye Sarayı yanı), kurban kesim yerleri olarak belirledi. Vatandaşların kurbanları, buralarda deneyimli kasaplar tarafından ücretsiz kesilecek. Kurban kesim noktalarında güvenlik, sağlık ve çevre güvenliği açısından da gerekli önlemler alınacak. Veteriner Müdürlüğü, ücretsiz kesim yerlerinde kurbanlıkların canlı ve kesim sonu muayenelerini yapacak, Sağlık Müdürlüğü çalışanları da muhtemel yaralanmalara karşı kesim yerlerinde hazır bulunacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: