Bayram'da kimsesizler unutulmadı

Konya Valisi Aydın Nezih Doğan ve eşi Hatice Doğan, bayramın ikinci günü huzurevi ve yurtlarda...

Konya Valisi Aydın Nezih Doğan ve eşi Hatice Doğan, bayramın ikinci günü huzurevi ve yurtlarda kalan kimsesizleri ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Valinin, kendilerini ziyaret etmesinden büyük mutluluk duyduklarını söyleyen çocuklar, her bayram bu mutluluğu yaşadıklarını anlattı.
Çocuk yuvası, erkek yetiştirme yurdu, Dr. Faruk Sükan Doğumevi ve Çocuk Hastanesi’ni ziyaret eden Vali Doğan ve eşi, daha sonra Vali M. Necati Çetinkaya Kız Yetiştirme Yurdu ile Dr. İsmail Şık Huzurevi’nde kalanlarla bayramlaştı.
Kız yetiştirme yurdunda bir süre kız çocuklarıyla sohbet eden Doğan, “Bayramda kimsesizlerin unutulmadığını belirtmek gerekir. Onların duaları alınarak gönülleri hoş tutulmalıdır.” dedi. Yurtlarda kalan çocukların kendilerine gösterdiği sevgi gösterisi karşısında etkilendiğini dile getiren Doğan, bayramın en güzel günlerinden birini yaşadığını dile getirdi. Vali Doğan, şunları söyledi:
“Onlara çeşitli hediyeler getirdik. Ancak en güzel hediye onları ziyaret etmek, bayramlarını kutlamaktır. Gerek yurtlarda kalan çocuklarımızı, gerek huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etmek bayram mutluluğuna mutluluk katıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz