Bayramda Kuşadası'nda oteller yüzde 70 doldu

AYDIN (İHA) - Kuşadası'ndaki turistik tesisler bayram nedeniyle yüzde 70 doluluk oranı yakaladı. Bayramın ilk günü sahne alan Ferhat Göçer ise tatilcilerden büyük ilgi gördü.

Kötü giden turizm sezonunun ardından bayramda umudunu iç turizme bağlayan Kuşadası'ndaki oteller, çeşitli kampanyalar ile yerli turiste tatillerini Kuşadası'nda geçirmeleri için cazip fırsatlar sunmuştu. 3 gün sürecek bayramın 2 gününün hafta sonuna denk gelmesi rezervasyonları da olumsuz yönde etkiledi. 3 gün sürecek bayram tatili nedeniyle Kuşadası'ndaki turistik tesislerdeki doluluk yüzde 70'e ulaştı. 5 ve 4 yıldızlı oteller ise tamamen dolarken, rezervasyon yaptırmayanlar, büyük otellerde yer bulamadı.

Reklam
Reklam

Kuşadası'ndaki yıldızlı oteller ile tatil köyleri, bayram tatili için çeşitli programlar hazırladı. Fantasia, Onura, Adakule, Pine Bay, Tusan, Aqua Fantasy Club, Sürmeli Efes Otel, Korumar ve Charisma gibi 5 yıldızlı oteller, tatil süresince ekstra programlar gerçekleştirirken, Kuşadası'nda önceki bayramlara oranla ünlü şarkıcı sayısının yok denecek kadar az olması dikkat çekti. Şarkıları, televizyon programları ve yaşadığı polemiklere son döneme damgasını vuran şarkıcılar arasında yer alan Ferhat Göçer, Ramazan Bayramı'nın ilk gecesinde Pine Bay Tatil Köyü'nde sahne aldı. Bayramın ilk günü düzenlenen gala gecesinde sahneye çıkan Akalın, hayranlarına unutulmaz bir bayram yaşattı. Saat: 22.00'de başlayan konseri sırasında eski ve yeni şarkılarını seslendiren ünlü şarkıcı yaklaşık 2 saat süreyle sahnede kaldı. Özellikle bayan hayranlarından büyük ilgi gören Ferhat Göçer, Cennet isimli şarkısını ise hayranlarının isteği üzerine tam 3 kez seslendirdi.

Gördüğü ilgiden son derece memnun olan Göçer, konserinin bitiminde yaptığı açıklamada herkesin bayramını kutladı. Yaz sezonunun ardından bayramda boyunca da yoğun tempoda çalıştığını belirten Ferhat Göçer, ayrıldığı eşinin hakkındaki iddialarla ilgili olarak ise konuşmak istemediğini söyledi.

Reklam
Reklam