Bayramiç Belediye Başkanı Tunçer, Adaylık Başvurusu Yaptı

Bayramiç Belediye Başkanı İsmail Sakin Tunçer, partisinin ilçe başkanlığına giderek belediye başkanlığı için adaylık başvurusu yaptı.

Bayramiç Belediye Başkanı İsmail Sakin Tunçer, partisinin ilçe başkanlığına giderek belediye başkanlığı için adaylık başvurusu yaptı. CHP İlçe Başkanı Kayhan Taşdönen ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu başvuru açıklamasının ardından belediye meclis üyelikleri için 8 başvuru yapıldı. Belediye Meclis üyeliklerine Ramazan Uygun, Durmuş Kula, Özgür Demir Ergun Tüzgen, Yılmaz Sarısakal, Kasım Parer, Eşref Güler ve Celal Yaman başvuruda bulundu. CHP İl Genel Meclis üyeliklerine ise Ceyhan Göçgen, Halil Behçet Erdal, Osman Fahri öngen ve İbrahim Selçuk Güneş, başvuruda bulundu. İlçe başkanı Taşdöven, 2 Eylül tarihine kadar başvuruların devam edeceğini belirterek, "Belediye başkanımız üçüncü dönem için adaylık başvurusunda bulunmuş olması bizleri mutlu etti. İki dönemdir ilçemize yaptığı hizmetler saymakla bitmez. Bu dönemde güçlü bir başkan adayı ve ilçemizin başarılı işadamları ve esnaflarından oluşan ilk gün itibarı ile 8 başvuru yapıldı. İl Genel Meclis üyelikleri için ise 4 başvuru yapıldı" dedi. Belediye Başkanı İsmail Sakin Tunçer ise 2 dönemdir belediye başkanlığı görevini tarafsız biri olarak yaptığını, vatandaşları siyasi görüşlerine göre değerlendirmediğini söyledi. Hizmet önceliğine göre görev yaptığını dile getiren Tunçer, "İlk dönem ekonomik açıdan çok sıkıntı yaşadık. Bu sıkıntılı yıllar geride kaldı. Şimdi herşeyi yapabilecek araç ve ekipman açısından istediğimizi alabilecek güçteyiz. Borcumuz yok çok şükür kasamızda paramız var" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: