Bayramiç’te Trafik Kazaları: 1 Ölü, 4 Yaralı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde meydana gelen iki farklı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.Alınan...

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde meydana gelen iki farklı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Akpınar köyünden Türkmenli köyüne gitmekte olan Süleyman Sezer (52) yönetimindeki plakasız traktör, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada traktör sürücüsü Sezer hayatını kaybetti.

Bayramiç-Çan karayolunda meydana gelen kazada ise 4 kişi yaralandı. Çan istikametinden Bayramiç’e doğru seyir eden 06 TGG 44 plakalı minibüs, Çiftlik köyü yakınlarında, sürücüsü Muzaffer Kedir'in (51) direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atı. Kazada, minibüste bulunan Nimet Kedir (54) Davut Kedir (25), Fatih Kedir (11) ve sürücü yaralandı. Yaralılar, Bayramiç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Nimet Kedir, ilk müdahalenin ardından Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: